aanbevelingen

 

Veluwetransferium Ugchelen, Theo de Bruin, projectleider Staatsbosbeheer, 2014
“Met Bart samengewerkt aan het ontwerp voor en realisatie van het Veluwetransferium Apeldoorn, ten zuiden van Ugchelen. Bart heeft daar verfijnd en met gevoel het multifunctionele gebruik van die locatie vertaald naar een mooi, logisch en eigen ruimtelijke inrichting. ‘Eigen’ omdat het bestaande landschap de basis was en is gebleven maar door het ontwerp extra waarde in beleving en gebruik heeft gekregen. Daarnaast is Bart een goede ‘teamspeler'; niet alleen een vakman maar ook iemand die luistert naar en oog heeft voor andermans mening c.q. belangen.”

Parkeerterrein Burgers’ Zoo, Alex van Hooff, directeur Burgers’ Zoo, Arnhem, 2014
“Bart heeft oog voor uiteenlopende belangen en brengt deze vakkundig samen in een goed en integraal plan. Met zichtbaar plezier werkt hij aan alle ontwerpfases, van eerste schetsen tot laatste details. Hij houdt de controle over afspraken, deelaspecten, juridische kaders en planningen, signaleert problemen en ziet er op toe dat gemaakte afspraken nagekomen worden. Daarnaast schakelt hij moeiteloos tussen verschillende disciplines en weet feilloos de weg te vinden bij projectpartners als Provincie, Gemeente en vervoersmaatschappijen.“

Hoeve Klein Mariëndaal, Ellen Oomen, coördinator verbouw en uitbreiding rijksmonumentale boerderij Diependal, 2011
“Bart doorgrondt de vraagstelling snel en vertaalt deze in een helder en doeltreffend antwoord. Hij is een enthousiast en creatief persoon en een goede probleemoplosser. Hij pakt zaken snel op en geeft meer dan nuttige adviezen.”

Diverse uitgevoerde projecten, Ivo Stevens, projecteider uitvoering, SmitsRinsma
“De afgelopen jaren heb ik als projectleider bij SmitsRinsma met Bart aan diverse mooie projecten gewerkt. Hij als ontwerper en ik als technisch adviseur.
In deze projecten heb ik ervaren dat Bart verstand van zaken heeft, technische plannen kritisch beoordeelt en  gevraagd en ongevraagd commentaar levert. Bewaakt de esthetische kwaliteiten van zijn ontwerp, ziet toe op ons gezamenlijk doel kwaliteit én heeft ook een scherp gevoel voor de ‘maakbaarheid’

Harm Veenenbos, directeur Veenenbos en Bosch landschapsarchitecten, 2013
“Bart is een gedreven en goede buitenruimte ontwerper. Op dit werkterrein heeft hij een ruime ervaring, een brede vakkennis, oog voor detail en ervaring met de uitvoering. Bart was een betrouwbare kracht binnen ons bureau, hij organiseert zijn werk goed en werkt zorgvuldig.”

Entreegebied en busplek Burgers’ Zoo, Monique van Loo, projectleider Gemeente Arnhem, 2013
“Bart is uiterst (des)kundig. Kwaliteit staat hoog in zijn vaandel. Met het oog op het te behalen resultaat werkt Bart snel en met zichtbaar begrip voor – soms uiteenlopende – belangen van betrokken partijen.
Ik kan (samen) werken met Bart aanbevelen.”

Loading